نیم سال اولنیم سال دوم
ثبت نام | نام دوره | روز | هزینه دوره (ریال) | فروردین | اردیبهشت | خرداد | تیر | مرداد | شهریور |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ثبت نام | آشنایی با FSSC 22000 | ۱ | ۳۰۰۰۰۰۰ | ۱۷ | - | - | ۱۱ | - | - |
ثبت نام | کارگاه آموزشی ارتقا ISO 22000 به FSSC | ۳ | ۶۲۰۰۰۰۰ | ۳۰-۲۸ | - | - | ۱۹-۱۸ | - | - |
ثبت نام | تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۲ | ۴۸۰۰۰۰۰ | - | ۳-۲ | - | - | ۱۶-۱۵ | - |
ثبت نام | ممیزی داخلی مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۳ | ۵۳۰۰۰۰۰ | - | ۴-۲ | - | - | ۱۷-۱۵ | - |
ثبت نام | سرممیزی رسمی مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۴ | ۷۲۰۰۰۰۰ | - | - | ۴-۱ | - | - | ۸-۵ |
ثبت نام | نام دوره | روز | هزینه دوره (ریال) | مهر | آبان | آذر | دی | بهمن | اسفند |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
ثبت نام | آشنایی با FSSC 22000 | ۱ | ۳۰۰۰۰۰۰ | - | ۹ | - | - | ۱۰ | - |
ثبت نام | کارگاه آموزشی ارتقا ISO 22000 به FSSC | ۳ | ۶۲۰۰۰۰۰ | - | ۱۸-۱۶ | - | - | ۲۶-۲۴ | - |
ثبت نام | تشریح الزامات مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۲ | ۴۸۰۰۰۰۰ | - | - | ۸-۷ | - | - | ۱۳-۱۲ |
ثبت نام | ممیزی داخلی مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۳ | ۵۳۰۰۰۰۰ | - | - | ۹-۷ | - | - | ۱۴-۱۲ |
ثبت نام | سرممیزی رسمی مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2005 & HACCP | ۴ | ۷۲۰۰۰۰۰ | - | - | - | ۲۰-۱۷ | - | - |